Obavijest

Nakon izbora koji su nedavni održani za Mjesne odbore u gradu Duga Resi obećali smo da naši vijećnici neće biti samo izabrani na papiru, nego da će se svakodnevno boriti da njihovim sugrađanima u Mjesnim odborima život bude što kvalitetniji. Tako je HNS-ov vijećnik Marijan Perušić u Mjesnom odboru Sveta Jelena poslao zahtjev za rješavanjem saniranja makadamskih putova (skidanje i ravnanje podloge, nasipavanje pijeskom i valjanje) u mjestu Cerovački Galović i Bošt. Sa našim velikim zadovoljstvom kao i na zadovoljstvo svih sugrađana Mjesnog odbora naš prijedlog je usvojen, i ne samo da je usvojen nego su radovi i izvedeni. 

Također želimo obavijestiti sve naše sugrađane da je u tijeku izrada projektne dokumentacije Županijskih cesta Karlovac za sanacijom kolnika (asfaltiranje) od prepumpne stanice u Mrežničkom Brigu do skretanja za mjesto Bošt u Mrežničkom Brigu.

Ovim putem želimo se zahvaliti Mjesnom odboru Sveta Jelena, izvođaču radova Arkada d.o.o., Gradu Duga Resa i Županijskoj upravi za ceste Karlovac na prihvaćanju našeg zahtjeva kao i na realizaciji.

Pozivamo sve građane da nas prate putem ove naše Facebook stranice, ali i da nam šalju prijedloge iz svojih mjesnih odbora, kao i za Grad Duga Resa. Svoje prijedloge nam možete slati na hnsdugaresa@gmail.com.
HNS ima jasan plan što ćemo raditi u sljedećem razdoblju, naš smjer je niti lijevo niti desno, samo naprijed.

HNS Duga Resa

Nakon izbora koji su nedavni održani za Mjesne odbore u gradu Duga Resi obećali smo da naši vijećnici neće biti samo izabrani na papiru, nego da će se svakodnevno boriti da njihovim sugrađanima u…

Vaš komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *