Izborna skupština interesnog odbora ženske inicijative

U četvrtak, 06. lipnja 2019. godine održana je izborna skupština interesnog odbora ženske inicijative podružnice HNS-a grada Duga Rese. Na skupštini je za predsjednicu izabrana Elvira Radočaj, za potpredsjednicu Marijana Protulipac, za tajnicu Josipa Urem, a za članice predsjedništva Ana Grković, Ana Luketić, Ana Belavić, Željka Joldić.

Skupštinu su pozdravili predsjednik GO HNS-a Duga Resa Dražen Benković, predsjednica Ženske inicijative HNS-a Karlovačke županije Ana Matan Bišćanić i glasnogovornica HNS-a Karlovačke županije HNS Marina Novaković Matanić.

Novoizabrana predsjednica Elvira Radočaj obratila se svim delegatkinjama na ukazanom povjerenju, te je rekla da će Ženska inicijativa HNS-a u Dugoj Resi pokušati okupiti što više žena, te da će se do jeseni pripremiti okrugli stol na jednu od 10 tema koja je iznijela u svom planu radu. Sve građanke Duga Rese pozvat ćemo na zajednički dijalog, te ćemo zajedničkim snagama iznači najbolja rješenja za probleme s kojima se žene nose na području grada Duge Rese, ali i šire.

Vaš komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *