Održane Izborna skupština Interesnog odbora mladih HNS-a Duga Resa i Izborna skupština ženske inicijative HNS-a Duga Resa

Održane Izborna skupština Interesnog odbora mladih HNS-a Duga Resa i Izborna skupština ženske…

20190118_180618
20190118_181427
20190118_181606_cr
20190118_181701_cr
20190118_181701
20190118_181817
Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image...

U petak 18. siječnja 2019. godine u prostorima Gradske vijećnice Grada Duga Rese održane su Izborna skupštine Interesnog odbora mladih HNS-a Duga Resa, kao i Izborna skupština ženske inicijative HNS-a Duga Resa.

Na izbornoj skupštini interesnog odbora ženske inicijative HNS-a izabrane su:

– za predsjednicu Đurđica Žubčić- Đurić

– za potpredsjednicu Marijana Protulipac

– za tajnicu Branka Jančić

– za članice Predsjedništva: Đurđa Magličić, Josipa Urem, Ivana Bežan, Ana Luketić, Mirjana Desović, Ana Belavić, Željka Joldić

Na Izbornoj skupštini interesnog odbora mladih HNS-a izabrani su:

– za predsjednicu Barbara Perušić

– za potpredsjednika Goran Moguš

– za tajnicu Marijana Tončić

– za članove/članice Predsjedništva: Dinko Đurić, Tihana Hruškar, Dario Vrbanić, Ivan Pavlačić, Marina Mihalić, Marko Rubeša, Martina Vranić.

Izborne skupštine pozdravili su tajnica Županijske organizacije HNS Karlovačke županije Dubravka Vrbetić, predsjednica ženske inicijative HNS Karlovačke županije Ana Matan Biščanić, predsjednik HNS Duga Resa Dražen Benković.

Predsjednik HNS Duga Rese Dražen Benković obratio se svim članovima/članicama HNS na skupštini, te im se zahvalio što su prepoznali rad Gradske organizacije HNS, te se odlučili da će svojim znanjima i vještinama još više pomoći u radu Gradske organizacije. Posebno je naglasio da mu je drago što je veliki broj žena i mladih upravo prepoznao taj rad, jer u današnje doba svjesni smo da je politika na samoj margini društvenog života, a ponajmanje politika zanima žene i mlade.

Na kraju je predsjednik Dražen Benković dodao da je ova dodatna snaga Gradske organizacije HNS, te da će on kao predsjednik dati sve od sebe da svi skupa naprave kvalitetan Program Grada Duga Rese koji će biti prepoznat među građanima Duga Rese, te podignuti kvalitetu života same Duga Rese koja je iz dana u dan na sve nižim granama.

Vaš komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *