Sastanak u Mjesnom odboru Sveta Jelena

Kao što je Gradska organizacija HNS Duga Resa najavila vijećnici HNS-a izabrani u vijeća Mjesnih odbora u Duga Resi biti će na raspolaganju svim građanima i zajedničkim snagama pokušati rješavati od onih najmanjih problema do i onih puno većih problema u svojim mjesnim odborima. 

Tako je vijećnik HNS-a Marijan Perušić u Mjesnom odboru Sveta Jelana, u nedjelju 3. ožujka 2019. održao sastanak sa mještanima naselja Belavić brdo, Jučevći i Bošt. Najvažnija tema ovog sastanka je bila komunalna infrastruktura, ali isto tako raspravljalo se i o trenutnim aktivnostima ( zahtjevima ) za rješavanjem prometne signalizacije radi povećanje sigurnosti za sve mještane u Mjesnom odboru, te kako riješiti postavljene i odabrane aktivnosti i zadaće iz Plana rada Mjesnog odbora za 2019.godinu i 2020. godinu. 

Ovim putem pozivao sve građane iz ostalih Mjesnih odbora Duge Rese da nam se priključe svojim prijedlozima, a to mogu učiniti putem naše Facebook stranice ili  aktualne web stranice http://www.dugaresa.hns.hr/

Vaš komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *