Zvonko Spudić član Predsjedništva HNS-a na državnoj razini

U subotu, 11. travnja 2020. godine, elektroničkim putem održana je Izborna skupština Središnje-hrvatskog regionalnog saveza HNS-a, a koji čine organizacije HNS-a grada Zagreba te Zagrebačke, Karlovačke i Sisačko-moslavačke županije.

Ovi unutarstranački izbori imaju za cilj osnaživanje Hrvatske narodne stranke na nacionalnoj razini u cilju što bolje pripreme na nadolazeće parlamentarne izbore. Organizacija izbor elektronskim putem još jednom je pokazala usmjerenost HNS-a razvoju i primjeni modernih tehnologija u svakodnevnom životu.

HNS-u Karlovačke županije ovim izborima može biti posebno zadovoljan obzirom da je njegov predsjednik Zvonko Spudić na ovim izborima izabran za predsjednika Središnje-hrvatskog regionalnog saveza HNS-a, a što ga po funkciji čini i članom Predsjedništva HNS-a na državnoj razini.

Ovaj izbor pokazao je da HNS Karlovačke županije predstavlja važnu kariku u daljnjem uspješnom radu HNS-a u ovim kriznim vremenima, ali i političkom životu Hrvatske nakon parlamentarnih izbora. Ovako osnažen HNS Karlovačke županije  sada će još više, bez puno pitanja dati sve od sebe, ne tražeći pritom ništa za sebe, kako bi što brže i kvalitetnije obavili posao koji predstoji, u korist svih nas i za boljitak svih nas.

Vaš komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *