Sjednica Predsjedništva HNS-a u Dugoj Resi

Izbori za članove vijeća mjesnih odbora i gradskih četvrti u gradu Karlovcu bili su tema sjednice Predsjedništva HNS-a održane u Dugoj Resi.

💪

„HNS je druga stranka po broju predanih kandidacijskih lista, a izlazimo u pet gradskih četvrti i tri mjesna odbora. Želimo veću uključivost građana prilikom donošenja odluka, a poseban naglasak stavit ćemo na zelene politike, veću brigu za okoliš i održivo gospodarenje otpadom. Nadamo se da će građani prepoznati naše kandidate i dati im glas na izborima“.- istaknuo je tom prilikom predsjednik Županijske organizacije HNS-a Karlovačke županije Zvonko Spudić.

Podršku kandidatima i čitavom timu HNS Karlovačke županije dali su svi članovi Predsjedništva na čelu s v.d. predsjednikom HNS-a Mirko Korotaj – za našu Cesticu koji je naglasio kako je važno jačati komunikaciju s građanima i slušati njihove potrebe te nuditi provediva i konkretna rješenja. Podršku je dao i saborski zastupnik HNS-a Predrag Štromar naglasivši kako su mjesni odbori i gradska vijeća prva razina na kojoj građani imaju priliku odlučivati i koliko je važno u tome im biti podrška.

✅️

Vaš komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *